BILE SU KOLEGICE

Tori Spelling prisjetila se posljednjeg razgovora sa Shannen Doherty pa priznala: ‘Ne vjerujem u kajanje, ali...‘

Shannen Doherty, poznata po ulozi u seriji ‘Beverly Hills, 90210‘, preminula je 13. srpnja nakon dugogodišnje borbe s rakom

Tori Spelling i Shannen Doherty

 -/everett/profimedia

Glumica Tori Spelling prisjetila se posljednjeg razgovora sa svojom kolegicom Shannen Doherty, koja je preminula 13. srpnja. U podcastu "90210MG", koji vodi uz kolegicu Jennie Garth, je rekla kako je "izrazito zahvalna" što je imala priliku posljednji put pričati s njom.

"Doživjela sam brojne smrti i ne vjerujem u kajanje", rekla je, prenosi Mirror. Tori i Jennie nisu bile u najboljim odnosima sa Shannen još otkad su zajedno snimale seriju "Beverly Hills, 90210", ali su pokušavale riješiti svoje probleme.

image

Jennie Garth i Shannen Doherty

Spelling Television - 90210 Productions - Album/album/profimedia

"Ali kajem se što nekad nisam imala vremena dobiti drugu šansu kako bih prešla preko stvari iz prošlosti i sagledati dobre stvari te imati taj posljednji razgovor. Imam osjećaj da smo ona i ja imale to i jako sam zahvalna na tome", rekla je Spelling.

Jennie je na to rekla kako joj je žao što ona nije imala priliku razgovarati sa Shannen po posljednji put i riješiti njihove probleme iz prošlosti.

"Razmišljala sam o tebi, Tori, i o tome koliko si zasigurno bila sretna jer si imala vrijeme s njom i što ste se na neki način ponovno povezale na dubljoj razini, s obzirom na to da ste obje zrelije, odraslije i puno ste naučile. Da sam barem ja imala tu priliku jer nisam uspjela sjesti s njom i voditi dubok razgovor u posljednje vrijeme, ali mi je jako drago da ti jesi", poručila je Garth.

image

Shannen Doherty i Jennie Garth

Michael Desmond/the Cw Network/pacific Coast News/profimedia

Iako su njihov odnos obilježile brojne svađe, Tori i Jennie su se od Shannen oprostile emotivnim porukama na društvenim mrežama. "Bila sam šefova kći bez vlastitog glasa, a ona je bila zvijezda jakog glasa. Uzela me pod svoje. Podarila mi je vjeru da i ja imam glas i da vrijedim. Postale smo najbolje prijateljice. Bile smo prave uzdanice jedna drugoj, međusobna podrška u lošim vezama, cimerice i ponekad suputnice, ali i puno više od toga. Uvijek se zauzimala za mene. Uvijek mi je čuvala leđa. Uvijek je vjerovala u mene, čak i kad ja nisam vjerovala u sebe", napisala je tada Spelling pa otkrila da su se udaljile zbog "vanjskih i unutarnjih utjecaja" koji su narušili njihovo prijateljstvo.

image

Tori Spelling i Shannen Doherty

-/everett/profimedia

Jennie je poručila da, iako su se često svađale, ništa od toga nije pokazivalo kakav je njihov odnos zaista bio.

Doherty je preminula nakon duge borbe s rakom dojke, koji joj je dijagnosticiran 2015. godine. Shannen je 2017. otkrila da je u remisiji, ali se rak vratio 2020. godine. Prošle je godine otkrila da se rak proširio na mozak i kosti. Glumica je bila najpoznatija po ulozi Brende Walsh u seriji "Beverly Hills, 90210" te Prudence Halliwell u seriji "Charmed".

image

Shannen Doherty, Jennie Garth, Tori Spelling i Gabrielle Carteris

Supplied By Lmk/landmark/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. rujan 2024 19:06