ODMOR ZA DUŠU

KĆI VELIKE GLUMAČKE LEGENDE Atraktivna Iva Štrljić posjetila tatu u Splitu pa otišla na Hvar

 Damjan Tadić/CROPIX

Glumica i spisateljica Iva Štrljić, inače kći poznatog glumca Milana Štrljića, privlači brojne poglede dok se ovih dana odmara na Palmižani.

Ljepotica vrijeme krati sunčajući se na plaži i brčkajući se u Jadranu.

Iva, koja inače živi u Beogradu gdje je završila Akademiju dramskih umjetnosti, vrlo rado dolazi u Split te redovito ljetuje na Hvaru i Braču. Naime, tijekom srednje škole tri godine je živjela u Splitu gdje je pohađala gimnaziju.

“Kad kažete Split, sjetim se mirisa jutra, neki neobični parfem koji se sastoji od malo zraka, par kapi mora i ponešto od one svježine prvih krafni iz pekare” komentirala je jednom prilikom za Slobodnu Dalmaciju. Iva se u grad se vratila i 2012. godine dok je glumila u seriji “Larin izbor”. Tamo je, podsjetimo, utjelovila lik prodavačice Iris, a u istoj seriji je glumio i njezin otac koji je igrao ulogu Vuksana.

“Osobno me obradovala suradnja na “Larinom izboru”, uživala sam snimajući tu seriju”, otkrila je Iva. Osim što glumi u TV serijama, Iva je angažirana i u kazališnim predstavama, a iza sebe ova lijepa 36-godišnjakinja ima i objavljenu hit knjigu.

Kako je kći velike glumačke legende, Iva ističe da je upravo zbog toga oduvijek marljivo radila na razvijanju talenata. Glumica će prije povratka u Beograd na Jadranu ostati još nekoliko dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 23:51