SIMPATIČNO

Brod s neobičnim ‘stanarima‘: Pogledajte kako je ukrašen jedan u Splitu

Zasluge za ovo malo remek djelo idu Luki Duplančiću, koji je to vozilo odlučio urediti na zaista poseban način
 Park šuma Marjan

Da brod može slati i neku poruku pokazao je jedan koji je ovih dana uređen u Splitu. Na njemu su svoje mjesto našli galeb, jež, vjeverica... Pravo maleno životinjsko carstvo, vješto preneseno ovo neobično platno.

Kako su izvijestili iz Park-šume Marjan, prva faza uređenja broda na Prvoj vodi je gotova. Zasluge za ovo malo remek djelo idu Luki Duplančiću, koji je to vozilo odlučio urediti na zaista poseban način, koji će sigurno privući pozornost svih onih koji prođu pokraj njega.

- Životinje nas (posjetitelje Park-šume Marjan) promatraju. Njihovi pogledi su pogledi prema našoj savjesti i svijesti da se nalazimo u prirodi, u zaštićenom području. Njihovo povećavanje na muralu pokazuje kolika je njihova krhkost i vrijednost - poručili su iz Parka.

Najavili su kako će se druga faza odviti na jesen, kada je u plani dodatno stabiliziranje broda i njegovo pretvaranje u "veliki pitar" s borovima i biljem koje će izdržati posolicu. Naslikane životinje će na taj način dobiti svoju zelenu ‘frizuru‘.

image
Park šuma Marjan
image
Park šuma Marjan

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 19:06