APEL

‘Ona je već desetak dana zatočena na liticama Krka, hitno joj treba pomoć‘

Prije dvije godine, vatrogasci su sa stijena nedaleko od Vrbnika spasili jednu čupavu i uznemirenu ovčicu

Ilustracija

 Ivan Batinic/alamy/alamy/profimedia

Na otoku Krku je, čini se, jedna ovca zatočena na stijeni. Priču o njoj objavila je Diana Primožić, poznata po pomaganju brojnim životinjama, koja je dodala kako se čini da je nesretna životinja deset ili više dana na istom mjestu.

- Hitno je potrebna pomoć. Čini se da je ova ovca tamo, na tom mjestu, od 28. srpnja. Dakle, ne da je panika za život joj spasiti, nego je 5 do 12 - napisala je i dodala točnu lokaciju na kojoj se nesretna životinja nalazi. Ne zna se u kakvom je ona zdravstvenom stanju, što je jela i pila proteklih dana, no sigurno je kako je još uvijek živa.

Za nju su, čini se, došle dvije objave, no pomoć nije stigla. Mnogi su komentirali kako im se čini da, zbog konfiguracije terena, u ovoj situaciji mogu pomoći samo pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja. Ne bi im to bio prvi put da spašavaju životinju s mjesta na kojega je nemoguće doći bez opreme i iskustva u spašavanju.

Nije to prvi put da se s Krka spašava ovca koja je zapela na stijenama. Prije dvije godine, vatrogasci su sa stijena nedaleko od Vrbnika spasili jednu čupavu i uznemirenu ovčicu.

image

Vaumijau banner

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 12:30