UDOMI

Ove nedjelje možete napuštenim psima pomoći na predobar način: Odvedite ih u ljetno kino

Ljetno kino Bačvice i inače je dog friendly, ali je ulaz na ovu projekciju predviđen isključivo za štićenike Zaklade Bestie

Ilustracija

 Jakov Prkic/Cropix

Svim ljubiteljima životinja i dobrog filma s uzbuđenjem najavljujemo zajedničku inicijativu Zaklade "Bestie", Kina Mediteran i Centra za kulturu i cjeloživotno obrazovanje "Zlatna vrata". Radi se o posebnoj projekciji voljenog Disneyjevog klasika "Dama i skitnica" u čarobnom ambijentu Ljetnog kina Bačvice. Projekcija je najavljena za nedjelju, 1. rujna u 20:30 sati, a druženje s napuštenim psima kreće već od 19 sati, piše Slobodna Dalmacija.

Ovaj događaj spaja upoznavanje napuštenih pasa s radostima filmskog iskustva, a uključuje i posebne trenutke prije i nakon projekcije pružajući posjetiteljima priliku za fotografiranje i interakciju sa psima koji traže sretniji dom, ali i upoznavanje s radom zaklade "Bestie". Sudjelovanjem na ovoj projekciji ćete usrećiti prekrasne pse, a vi ćete zasigurno uživati u posebnom filmskom iskustvu. Cilj ove posebne projekcije je omogućiti posjetiteljima ugodno druženje sa psima, a volonteri zaklade Bestie dovest će najmanje 20 šarmantnih čupavaca koji su u potrazi za domom.

Također, i vi imate priliku doći na projekciju u pratnji psa iz skloništa zaklade "Bestie" te dobiti besplatni ulaz i kokice, ali još važnije uveseliti napuštenog psa odlaskom na filmsku projekciju sa svojim prijateljima iz skloništa. Ulaznice za projekciju za "Bestie" mogu se kupiti na linku te na blagajni Ljetnog kina Bačvice od 19 sati.

Za sve one koji se odluče na samostalni prijevoz psa iz skloništa zaklade Bestie do kina i natrag osigurane su besplatne ulaznicu u kino i kokice kao maleni znak zahvalnosti. Broj pasa koji sudjeluju u ovome događaju je ograničen.

Ljetno kino Bačvice i inače je "dog friendly", ali u nedjelju je ulaz na projekciju predviđen je isključivo za štićenike Zaklade Bestie. Nadamo se da će dobiti puno ljubavi i pažnje te pronaći dom. Kupljene ulaznice nisu donacija za zakladu Bestie. Na događaju će biti postavljene kutije za donacije, promotivni artikli i drugi načini podrške napuštenim životinjama. Na fotografijama možete pogledati atmosferu s prošlogodišnjeg događaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:18