OBOŽAVAN JE

Postoji osoba koju svi čupavi pacijenti vole: Pogledajte kako im točno pomaže

Iza njega su godine rada na učenju anatomije i dobro poznavanje životinjskih tijela

Ilsutracija

 / Ross Parrysteven Schofield/Swns/Profimedia

Ako kažemo da postoji čovjek kojeg svi psi vole, većina će pomisliti da je riječ o nekome od onih mesara u Turskoj, koji hrane sve napuštene životinje ili možda nekog tko vodi kakav azil u kojem se nalaze psi spašeni iz teških situacija. Ti ljudi, svakako, jesu voljeni, no postoji netko koga se u ovom kontekstu nikad ne bi sjetili - riječ je o kiropraktičaru. On je specijalizirao i pomaže raznim vrstama životinja koje imaju problema s kralježnicom.

Premda njegov posao na prvi pogled izgleda prilično lako, iza njega su godine rada na učenju anatomije i dobro poznavanje životinjskih tijela. On točno zna gdje i kako primiti ljubimca, koliko snažno i u kojem smjeru povući kako bi problem nestao. Životinje se u prvi mah okreću prema njemu sa željom da ga zaustave, jer im nanosi bol, no uskoro shvaćaju da ih više ništa ne boli, pa mu mnoge od njih nastoje zahvaliti.

Diljem svijeta sve je više stručnjaka koji na ovaj način pomažu životinjama koje bi bez njihove pomoći svakoga dana živjele u bolovima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 03:54