PLAVI SVIJET

Iz lošinjskog Instituta poručili: ‘Ako tražite idealan poklon za blagdane, razmislite o ‘usvajanju‘ dupina‘

Zbog toga će, poručili su, svaki tjedan pisati o jednom sisavcu i sa svojim pratiteljima podijeliti nekoliko njegovih fotografija

Dupin Meta

 Institut Plavi svijet

Iz lošinjskog Instituta Plavi svijet objavili su poziv svim svojim pratiteljima da pripreme poklon za blagdane na vrijeme. Odnosi se to, naravno, na činjenicu da nam se bliži kraj godine, a s njim i vrijeme kada sebi dragim ljudima želimo nešto darivati. Kažu kako se sve više ljudi odlučuje simbolično usvojiti nekog dobrog dupina, čime se zapravo podržava njihov rad.

- Zbog toga ćemo svaki tjedan ćemo pisati o jednom dupinu koji je na usvajanju i s vama podijeliti nekoliko njegovih fotografija, pa se na ovaj način možete na vrijeme pripremiti za darivanje drugih.

Ovaj tjedan započinjemo s našim dobro znanim Metom, rezidentnim mužjakom cresko-lošinjskog arhipelaga. Naši istraživači Metu viđaju zaista često i gotovo uvijek u skupini s drugim dobrim dupinima. Nedavno je bio u društvu mužjaka Jerryja, Lina, Omikrona i Onikline i ženki Alice, Andree i njenog mladunca. Ovaj dupin karakterističan je po svojoj lako prepoznatljivoj leđnoj peraji i jedinstvenom obliku usta.

Ako vam je ovaj mužjak s fotografija dolje drag i želite ga simbolično pokloniti članu obitelji ili prijateljima, trk na web - poručili su iz Instituta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. listopad 2024 18:15