U POLA BIJELA DANA

Vlasniku drvne industrije na parkiralištu Westina ukradeno 200 tisuća kuna iz Mercedesa

 CROPIX

ZAGREB - Gotovo 200 tisuća kuna gotovine 'zaradio' je nepoznati lopov koji je u srijedu u pola bijela dana na parkiralištu hotela Westin u zagrebačkoj Ulici Izidora Kršnjavoga provalio u Mercedes S320 CDi u vlasništvu sina osnovača belovarske drvne industrije Bohor.

Hrabra provala u vozilo iz kojeg je ukraden novac te dokumenti poduzetnika Dragutina Reškovića (55) odrađena je između 11,50 i 15,20 sati, a da ocu vlasnika obijenog mercedesa je ukradeno pravo malo bogatstvo, policija je obaviještena tek dan kasnije.

Kako doznajemo, vješti provalnik je nekako uspio obiti bravu na vozačevim vratima i ući na kratko automobil iz kojeg je brzinski ukrao torbu sa plijenom.

Na snimkama se vidi kako muškarac sitnije građe obija vrata i iz Mercedesa krade torbu s kojom bježi u gradsku vrevu, no je li ikakve druge tragove ostavio prilikom 'provalničke' operacije i je li ga neka druga nadzorna kamera u gradu snimila, a koja bi mogla pomoći policiji da rekonstruira slučaj, doznat će se po dovršetku kriminalističke obrade koja je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:43