SKUP OBROK

Influencerica u Dubrovniku probala ‘najskuplji burek na svijetu‘: ‘Hrani dajem ocjenu 3, a poslovnoj ideji 100!‘

Dodala je i da bi teško ponovno platila za burek tako puno jer ga kod kuće može kupiti za dva eura

Lada Kušec Deči

 Screenshot/TikTok

Influencerica Lada Kušec Deči, koja se na društvenim mrežama predstavlja kao "S.Lada.K", u Dubrovniku je probala burek, a za tri komadića platila je 20 eura. Nazvala ga je "najskupljim burekom na svijetu" jer različite varijante bureka tu koštaju između 5 i 8 eura.

"Vodim vas na najskuplji burek na svijetu, vjerojatno. U Dubrovniku sam platila 20 eura za tri mala štapića bureka. Iako sam očekivala turističku prijevaru, burek od telećeg mesa bio je izuzetno ukusan. Burek od sira i špinata nije bio dovoljno posoljen", izvijestila je Lada svoje pratitelje na TikToku.

@s.lada.k

Idem u dubai na burek

♬ Dubai - Tea Tairovic

U videu koji je objavila na toj mreži Lada je rekla da je jedan od tri bureka koje je isprobala bio neslan pa je hrani dala ocjenu 3 od 10, ali poslovnoj ideji ove pekarnice dala je ocjenu 100.

"Radi se o mjestu koje je po meni predobro napravljeno jer brendirati ovako dobro i prodavati ovako skupo običan proizvod poput bureka je stvarno genijalna ideja iz poduzetničke perspektive", izjavila je.

Dodala je i da bi teško ponovno platila za burek tako puno jer ga kod kuće može kupiti za dva eura.

"Bolje bi bilo da si te pare potrošila na gorivo za Bosnu, gdje bi se mogla nahraniti za puno manje", komentirao je jedan od Ladinih pratitelja na TikToku.

"To su kiflice, a ne burek", nadovezao se drugi, a treći je ljutito ustvrdio da je "burek samo s mesom".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. kolovoz 2024 15:08