ZAKLJUČAK SELJAČKE BUNE

Josipović: Bolje je 10 dana pregovarati nego se jedan dan tući

Zagreb, 080310.Ured Predsjednika, Pantovcak 241.Predsjednik Republike Ivo Josipovic primio je u posjet predstavnice udruga zena u prigodi obiljezavanja Medjunarodnog dana zena. Tom im je prigodom podijelio crvene ruze.Foto: Vjekoslav Skledar / CROPIX
 Vjekoslav Skledar / CROPIX

ZAGREB - Vlada je u okviru svoje nadležnosti dogovorila što je mogla, a seljaci su očito s time manje-više zadovljni. Čestitam i jednima i drugima da su postigli dogovor. Riječ je o kompromisnom rješenju, a vjerujem da će Vlada ispuniti obećano - izjavio je predsjednik Ivo Josipović .

Iako su se novinari kod njega okupili zbog primanja predstavnica ženskih udruga u povodu Dana žena, Josipović je zbog burnih jučeršanjih događanja morao prvo prokomentirati - seljake.

- Uvijek je bolje 10 dana pregovarati, nego se jedan dan tući - naglasio je Josipović koji je istaknuo i zadovoljstvo time što je on sudjelovao u razgovorima sa seljacima.

Također je komentirao i prosvjed u Splitskoj željezari za kojeg je također izrazio nadu kako će biti rješen u razgovorima s Vladom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 23:40