OTMIČAR NIJE PRONAĐEN

Medvjedić Srečko je opet na sigurnom! Slovenska policija ga je pronašla i zbrinula

'Još moramo DNK analizom utvrditi je li to medvjedić Srečko, a potom ćemo ga vratiti u azil u Muti', rekla je glasnogovornica celjske policije
Dravograd, 090611.Medvjedica Srecka u azilu u mjestu Muta kod Dravograda posjetio je Dusan Logar koji ga je pronasao i udomio. Ni medo ni Dusan nisu mogli skriti srecu zbog susreta.Foto: Danijel Tuskan / Cropix
 Danijel Tuškan / Cropix

Oteti medvjedić Srečko ponovno je na sigurnome! Pronađen je u šumi na području Kočevske Reke, potvrdila je celjska policija.

- Još moramo DNK analizom utvrditi je li to medvjedić Srečko, a potom ćemo ga vratiti u azil u Muti - rekla je za slovenski 24ur glasnogovornica celjske policije Milena Trbulin.

Tko je oteo medvjedića prije osam dana još je uvijek nepoznato, ali policija i dalje provodi istragu. No dok policija obavlja svoj posao, prijatelji životinja radit će svoj i polako pripremiti Srečka na odlazak u Rumunjsku, gdje će ga stručnjaci priviknuti na život u divljini, a potom i pustiti u nju.

Time će završiti medvjedićeva avantura među ljudima , koja je počela prije nekoliko mjeseci, kada je došetao do kuće obitelji Logar u blizini Škofje Loke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:49