Rosé all day Katherine Cole: "Mnogi restorani još uvijek prodaju rosé samo u ljetnim mjesecima. Dobro napravljen rosé ukusan je tijekom cijele godine!" Nagrađivana američka vinska novinarka, spisateljica i producentica nedavno posjetila Zagreb i Međimurje
JOŠ NIJE KASNO Spas je u konzervi! Brzinska varijanta zapečenog graha gotova je u manje od sat vremena, a tako slasna Ovo nije klasičan zapečeni grah, ali je baš ukusan i, vjerujemo, poželjet ćete ga ponoviti što prije
NOVE IDEJE Povrće s grilla: totalno drugačije tikvice, mrkva, cvjetača i glavica kupusa kakvu još niste probali
VELIKI USPJEH GrapeSton, prvi domaći festival prirodnih vinogradara i spontanih vina, bio je fantastičan
Okušali smo se u pripremi umaka s kojim se kuhari iz Hell‘s Kitchena muče već tjednima, evo rezultata
Pustite sve i upalite prvu epizodu australskog Masterchefa, garantiramo vam da nećete moći prestati gledati
David Skoko uskoro na zagrebačkom Dolcu kuha omiljena jela iz popularnog serijala "Motor, loza, kuhača"
Počela je proslava tajlandske nove godine koju je najbolje proslaviti njihovim ukusnim i laganim desertom
Bye bye miss American pie Zatvara se popularna zagrebačka slastičarnica u centru, nudili su najbolje pite u gradu Nema više Jolene, Marilyn, Lucy ni Billy Boba...
MAJSTORICA DUBRAVKA Koja je tajna najsočnijih ćevapa otkrili su nam u jednoj od najpopularnijih zagrebačkih pečenjarnica Dubravka Dragun majstorica je od roštilja koja već godinama svojim pitama, ćevapima i pljeskavicama hrani one koji se gladni zateknu u blizini zagrebačke Koturaške ulice
SVE ŠTO VAM TREBA Šalabahter za Praznik rada: gdje kupiti meso, što pripremiti dan ranije, recepti i savjeti za druženje na otvorenom Na jednom mjestu skupili smo sve najvažnije informacije za opušteno druženje s ekipom na otvorenom
Od vrta do stola U Samoboru smo probali kremšnitu koja to nije: Izgleda kao naslikana, a okus je neusporediv s ičime
NOVO U ZAGREBU Desetka želi biti duplo bolja od Petice Ferhatović! Nude malo drugačiji roštilj, porcije su velike, cijene umjerene
Vlasnici poznatog talijanskog restorana dali su nam recept za jelo kakvog se ne bi postidjeli ni najbolji chefovi
ZA POD ZUB Meki i sočni iznutra, hrskavi izvana, ovi keksi od badema tako su jednostavan, a baš dobar i lagan slatkiš
NEDJELJOM UJUTRO Imamo recept koji želite isprobati: "Ovakve sendvič kifle nekada smo jeli u školi, tako su meke"
PLUS DOBRI SAVJETI Mesna štruca je jednostavno jelo koje vrlo lako može postati jako dobar, pristupačan ručak
GOTOVO U 20 MINUTA Trganci su najjednostavnija i najjeftinija tjestenina, a mogu biti tako dobar ručak, ovo su naši omiljeni recepti
PROVJERENI RECEPT Vikend slastica: Sočan biskvit kolač s pistacijom i čokoladom za koji će vas baš svi tražiti recept
JUTRA U ILICI Najpopularniji azijski restoran u Zagrebu sada nudi brunch, totalno je drugačiji od svega što smo do sada probali
ZA SVE JE KRIV HOLANDEZ Okušali smo se u pripremi umaka s kojim se kuhari iz Hell‘s Kitchena muče već tjednima, evo rezultata
VIKEND IZLET PREKO GRANICE Na 20 minuta od Samobora: pizza zbog koje Hrvati prelaze granicu, jedan od boljih restorana u regiji i craft pivovara
MAJSTORICA ZA KRUH Anita Šumer ponovno u Hrvatskoj: "Priprema kruha od kiselog tijesta je kao nježno vođenje ljubavi"
Tradicionalno, ali malo drugačije Novi MasterChef sudac Mario Mihelj skuhao nam je fantastičan pileći paprikaš, svoje omiljeno jelo
PLUS DOBRI SAVJETI Najpopularnije slavonske šparoge naručuju se od Osijeka do Zagreba, a s njima kuhaju i poznati chefovi, evo kako do njih
PIŠE SAŠA ŠPIRANEC "Mađarski vinari rade fantastična rosé vina, ovo su 3 favorita koja sam kušao na nedavno održanom Pink Dayu"
piše Saša Špiranec DOSSIER ROSÉ: kod ružičastih vina Istre i Kvarnera ključ je u teranu, ovo je 14 najboljih
piše saša špiranec Ova se vinarija može pohvaliti svakodnevnim vinima odličnog omjera cijene i kvalitete