Prijenos uživo

Upravo je počeo svjetski izbor 50 Top Pizza, a i Hrvatska ima jakog kandidata!

Pizzerija Franko‘s Zagreb

 Franko‘s
U 18 sati iz Napulja možete pratiti proglašenje pizzerija koje su uvrštene u prestižan izbor

Prvi svjetski izbor 50 Top Pizza održava se danas, s početkom u 18 sati i to - gdje drugdje nego u svjetskoj prijestolnici pizze - Napulju! Ondje ćemo, preko live prijenosa iz Teatra Mercadante, doznati kojih je to 100 najboljih pizzerija svijeta i odakle nam dolaze.

Podsjetimo, kako smo već u više navrata pisali, Franko’s Pizza&Bar jedina je pizzerija iz Hrvatske koja se nalazi na ovoj prestižnoj listi te se u izboru najboljih europskih pizzerija našla ne jednom, nego četiri puta. Također, u svibnju ove godine došli su na visoko 14. mjesto u konkurenciji pizzerija iz Europe.

image
Franko‘s

"Zagreb je posljednjih godina postao grad u kojem kvalitetna pizza zauzima značajno mjesto na domaćoj gastronomskoj sceni, a sve to ponajviše zahvaljujući Franko‘s Pizza&Baru. U pitanju je elegantno uređena pizzerija gdje nude pizze napravljene s visokokvalitetnim sastojcima, a nadjevi se kreću od tradicionalnih do maštovitijih opcija", poručili su tada iz 50 Top Pizza.

image

frankos pizza

Privatna arhiva/Dobra hrana

Prema izboru 50 Top Pizza, Franko‘s Pizza&Baru onda je pripala i posebna nagrada "Performance of the Year 2024", a u kategoriji "Excellent Pizzerias" našla se i zagrebačka pizzerija Basta.

image
Berislava Picek/ CROPIX

Hoće li se ovaj lijepi niz priznanja i skokova na ljestvici za Franko’s Pizza&Bar nastaviti, možete pratiti uživo preko YouTubeu profila 50 Top Pizza od 18 sati na live streamu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2024 20:08