Ako ima netko tko ne voli tjesteninu neka digne ruku! Nitko? I mislili smo. Bacite se na pripremu ove kremaste tjestenine s dobrim kobasama, još ako su domaće, ništa bolje!
Trebat će vam:
2 pečene kranjske kobasice 2 dl mlijeka 20 g kukuruznog škroba 300 g tjestenine 4 žlice ulja 450 g Ledo Sataraša 100 g crvenog luka 4 režnja češnjaka sol i papar svježi peršin |
Priprema:
Propirjati luk i češnjak, dodati sataraš i kratko propirjati, dodati kuhanu tjesteninu (al dente) i tanko rezanu kobasicu. U hladnom mlijeku umutiti kukuruzni škrob i tom smjesom preliti tjesteninu, posuti svježim peršinom, posoliti i popapriti i dobro promiješati te kratko propirjati. Po želji naribati sir po vrhu i kratko zapeći u pećnici no pri tom pazite da tjesteninu kuhate kraće nego što je navedeno na pakiranju.
Isprobajte i ukusnu janjeću ragu juhu te zapečeno povrće!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....