KOJI DOBRI SENDVIČI! Mali kiosk u centru mogao bi biti ozbiljan hit, nude omiljeni talijanski street food kakav u Zagrebu još nismo imali Ovo je prvi lokal posvećen samo piadinama, a posebnim ga čini što piadine rade sami i koriste samo najkvalitetnije talijanske sastojke
DOBRE PREPORUKE Pripremate slavlje? Evo gdje naručiti kiflice, pite, slastice svih vrsta, drugačije plate, čak i roštilj Zaboravite na klasične plate sa suhomesnatim narescima i kruh iz dućana, ovo su dobre ideje za najrazličitija slavlja, od rođendana u uredu do tuluma u dvorištu
TRADICIONALNO, A INOVATIVNO Već 10 godina ova istarska stancija omiljeno je mjesto za obiteljska okupljanja i gastro vikendaše
FESTIVALSKA PREPORUKA Bivši natjecatelj kulinarskog showa danas ima restoran i kuha po festivalima. Štrudla od janjetine mu je baš dobra
U baranjski restoran u kojem, kažu, rade najbolji fiš paprikaš vratili bismo se na odličan čips od šarana i pitu
S vatre i dima do tanjura kakve drugdje nećete naći, a pritom je originalno, jako fino i nije preskupo
RECENZIJA: KRUG Fine dining restoran koji je splitsku gastronomsku scenu učinio dramatično uzbudljivijom Dvojica zaljubljenika u gastronomiju i kuharske tehnike otvorila su u Splitu restoran koji trebaju posjetiti svi, od gastronomskih zanesenjaka do profesionalaca
RADIONICE I KUŠANJA Najavljen je novi Toč festival, program zvuči više nego zanimljivo, a ponuda hrane i pića baš dobro TOČ Festival, koji se održava od 20. do 23. lipnja 2024., najavljuju organizatori, redefinirat će festivalsko iskustvo ponudom ekskluzivnog spoja odmora i festivala.
Topi se u ustima Divna, prozračna, lagana, fina... takva je Bobanova torta po receptu Šibenčanke Nine Bedrice Nakon što je s nama podijelila recept za svoje krafne, ovoga nam je puta otkrila recept za tortu koju obožava njezina mama
SAVJET SLAVNOG CHEFA Što koristiti kada vas u receptu traže čili, a vi ga nemate pri ruci (ili ga jednostavno izbjegavate)?
Koristite li ih? Ili ih obožavate ili za njih uopće ne znate, a savršene su za marmeladu i liker nalik amaretu
Tjestenina koju je lako obožavati: Napravite špecle od špinata i spojite ih s mnogima omiljenom namirnicom
Kako je to dobro Kombinacija za poželjeti: Slastičari obožavaju ovu namirnicu u kolačima, evo kako je spojiti s jagodama
Okus djetinjstva Jedini recept za domaći sirup od bazge koji će vam trebati: Lak za pripremu i osvježavajuć za piće
Tanjur nije dovoljan Tjestenina koju je lako obožavati: Napravite špecle od špinata i spojite ih s mnogima omiljenom namirnicom
ZA POD ZUB Pričekajte s jagodama, ovo je najbolji način da hitno potrošite kumkvat koji ste kupili ‘jer je bio lijep‘
Tradicionalno, ali malo drugačije Novi MasterChef sudac Mario Mihelj skuhao nam je fantastičan pileći paprikaš, svoje omiljeno jelo
Mnogi za njega ne znaju Pamtite ga po janjetini, a ovdje se danas peku dobri steakovi, toče birana domaća vina, a imaju i prekrasnu terasu
GDJE BRATI JAGODE? Pronašli smo način kako kilogram jagoda platiti jeftinije, cijene se kreću od 2,50 do 4 eura
Imamo detalje Nakon uspješnih večera na svom imanju, Dino Galvagno sad organizira i vikend bijeg u Liku
Svi ih obožavaju Novi MasterChef sudac Mario Mihelj otkrio nam je kako napraviti mesne okruglice bez greške
RITAM SCENE Što se točno događa u Noelu? Karlo Ferenčak više nije voditelj bara, zamijenila ga je Hana Milić
To je budućnost Vodeći svjetski ekološki poljoprivrednik u Zagrebu: ‘Imate jedno od pet najboljih ekoloških imanja koje sam vidio‘
Lijepa obiteljska priča Šampion Vinistre uskoro otvara jedan od najljepših podruma u zemlji, ukopan u zemlju izgleda bolje nego toskanski
Insajderski izvještaj Decanter voli hrvatska vina, pokazuje to natprosječno visok broj zlatnih medalja